Podjetje Kobein d.o.o. je bilo ustanovljeno v želji malim in srednjim podjetjem ponuditi dostopne in fleksibilne informacijske rešitve za optimizacijo njihovega poslovanja. Ekipa z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju razvoja programske opreme nadaljuje svoje delo v novi preobleki pod enotno streho. 

Razumevanje potreb in celovito poznavanje poslovnih, predvsem pa proizvodnih procesov je naša najpomembnejša konkurenčna prednost, ki nas loči od ostalih razvijalcev tovrstnih programskih rešitev. S svojim znanjem in izkušnjami želimo uporabnikom ponuditi najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Verjamemo, da informacijska tehnologija danes predstavlja pomembno podporo poslovanju in je orodje s katerim dosegamo velike prihranke časa.

Vsaka stranka je s svojim načinom poslovanja unikat in kot tako jo tudi obravnavamo. Individualni pristop in prilagodljivost s posluhom za strankine potrebe so naš recept za uspešno sodelovanje in pozitivne rezultate.

osnovni podatki

sedež podjetja

KOBEIN d.o.o.
Usnjarska cesta 18
1275 Šmartno pri Litiji

ostali podatki

ID za DDV: SI27607054
Matična št.: 8349606000
TRR: SI56 0311 0100 0948 624
BIC: SKBASI2X
SKB d.d.

kontakt

KOMERCIALA IN MARKETING
01 898 77 20
info@kobein.eu

Pošlji povpraševanje

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa.
SPREJMI PIŠKOTKE